Creëer een feestelijk(e) ontbijt/brunch/lunch in een handomdraai! (exorfinevrij/glutenvrij)


Vind je 't ook leuk om een uitgebreid(e) ontbijt/brunch/lunch op tafel te zetten, maar weet je niet goed waar te beginnen?


Heb je intoleranties en zie je door de bomen 't bos niet meer wat je nog WEL kunt eten?


Houd je je (tijdelijk) aan een dieet zoals bijvoorbeeld een Exorfinevrij dieet en kom je er niet uit wat er allemaal mogelijk is?


Is gezond eten jouw ding, maar ben je opzoek naar wat feestelijke alternatieven?


Wij zijn voor jullie aan de slag gegaan en hebben een vrolijke gedekte tafel gemaakt met heerlijke gerechtjes én kant & klare verantwoorde verwennerijen om jullie wat inspiratie te geven! Dit kan natuurlijk tijdens een verjaardag, tijdens de paas of kerstbrunch, maar ook op een gewone zondag, want ons 'plan' is vrij van onnodige toevoegingen en voedzaam! De gerechtjes zijn heel makkelijk (in 't voren) te maken en de foto's spreken vaak voor zich!


Alle recepten en producten zijn:

- exorfinevrij

- glutenvrij

- koemelkeiwitvrij/lactosevrij

- geraffineerd suikervrij

Wat staat er allemaal op tafel:


- Paarse-beetroot-smoothie

- Brunch-broodjes met: veldsla, gerookte zalm, paprika, komkommer en we maakten ook wat lekkere zoete varianten met de 100% natuurlijke jammetjes van Fiordi-frutta (deze zijn tevens verkrijgbaar in grote potjes in onze webshop)

- Groene soep met hennepzaad

- Living Seedfull plakjes brood (kies de variant die jij lekker vindt; super seed, chia, white quinoa, wild garlic) met avocado-ei-salade

- Pannenkoekjes met 100% natuurlijke aardbeien-jam

- Fruitspiesjes

- Vegetarische quiche

- Nairns crackertjes voor de kids (met aardbeienjam + chocosmiles + rozijntjes)

- Linzenwafels met: oatly spread tomaat-basilicum (verkrijgbaar bij de supermarkt) + ei + komkommer, oatly spread tomaat-basilicum + kipfilet + puntpaprika, oatly spread tomaat-basilicum + ei + puntpaprika, oatly spread tomaat-basilicum + ham + paprika + veldsla

- Almond-nutbutter-cups (mini-chocolade-taartjes)

- Nada gevriesdroogde aardbeitjes in een glaasje

- Chocosmiles in glaasjes (let op: deze zijn wel suikervrij, maar niet vegan)


(Alle producten staan hierboven gelinkt naar de webshop en door op de receptnaam te klikken link je door naar de recepten op de recepten-pagina van de blog!)