What I (Kim) eat in a week! Foto-dagboekje..

Op veler verzoek weer eens een 'what I eat in a week'! Van dinsdag t/m zondag hield ik mijn eten voor jullie bij! Waarom niet vanaf maandag? Nou omdat ik gewoon vergeten was te fotograferen! Ik at die maandag wel erg lekker (oa kikkererwtenpasta met garnalen), maar dat komt vast in een volgende blog wel weer eens voorbij..


Was dit een gewone week? Nou eigenlijk niet nee, maar toch deel ik 'm met jullie.. Op dinsdag had ik namelijk, in kader van meer ontspanning inbouwen, een filmavondje met mijn moeder en daar hoort lekkers bij! En op vrijdag borrelde ik met een vriendin, met een wijntje en wat lekkers. Hiermee bedoel ik niet dat dit niet normaal is, maar ik heb zelden dit soort afspraken, drink zelden alcohol en eet maximaal 1x per week in de avond iets.. Dit om 't beeld even compleet te maken!