Power-havermout!! (glutenvrij/vegan/eiwitrijk)Oooh mensen dit is by far 't lekkerste ontbijtje wat ik in tijden heb gegeten! Weet je wat ook zo fijn is? Dat 'super-lekker' in dit recept ook samengaat met 'super-voedzaam'! Want met dit ontbijtje ben jij al een heel eind opweg om alle voedingsstoffen voor de dag binnen te krijgen, hoe fijn is dat?


Echt hemels voor alle chocolade-liefhebbers!


Voor dit gerechtje gebruikte ik 1 van onze nieuwste producten; Clean greens & proteïne van Sunwarrior. Deze proteïne poeder met chocoladesmaak (tevens verkrijgbaar in vanille-smaak) bevat naast proteïne uit gefermenteerde gele erwten, een groentenmix waardoor je meteen een hele portie groenten binnenkrijgt. Dit is aangevuld met gojibessen (essentiële aminozuren/antioxidanten) en kokosnoot (essentiële vetzuren). Dit kun je drinken als shake, maar dus ook toevoegen aan je havermout of smoothiebowl om 'm nóg voedzamer te maken! (lees meer door op de groen onderstreepte naam te klikken..)


Ingrediënten voor de power-havermout:


Werkwijze:


Meng de havermout met de kokosmelk in een steelpannetje en breng aan de kook. Wanneer dit kookt laat je dit zachtjes doorpruttelen. Snij ondertussen de banaan in plakjes, chocolade in kleine blokjes (of hak fijn, wat je wil) en de paranoten snij je in kleine stukjes. Zet ook vast de rest van de toppings klaar. Wanneer de havermout nagenoeg klaar is (+/- 3-4 min), zet je de warmtebron nog lager (het hoeft niet meer te koken) en roer je de kaneel, proteïne poeder en kokosolie erdoor. Check even of 't niet té dik is geworden, voeg anders nog een klein scheutje kokosmelk toe.


Doe de havermout in een kommetje, 'versier' met de toppings, wacht een minuutje tot de chocolade begint te smelten en smullen maar!


(Tip: alle groen onderstreepte producten zijn door aan te klikken, direct te bestellen in de Pure Generaties webshop!)