What I eat in a week! (ma-vrij)

Het leek ons helemaal tijd om weer eens een keer een 'what I eat blogje' te delen. Kim hield deze week bij wat er gegeten werd tijdens een drukke werkweek. Wellicht leuke inspiratie voor jullie, want de poll op Instagram wees uit dat jullie dit altijd erg leuk/interessant vinden!


(Disclaimer: neem mijn eetpatroon niet klakkeloos over, ieder mens is anders en ieder lichaam heeft andere behoeften! Ik heb zomaar een week mijn voeding gefotografeerd. Deze dagen weerspiegelen echt niet een 'optimaal gezonde lifestyle', maar 't werkt voor mij en wellicht kunnen de foto's je wel op ideeën brengen.. Zelf pas ik zoveel mogelijk mijn eten aan op mijn cyclus en eet ik volledig glutenvrij + koemelk-eiwitvrij óf in 't geval van een etentje zet ik Gluterase in om de gluten af te breken..)

Voor de food-foto's komen: Mijn drinken heb ik niet op de foto gezet. Ik drink eigenlijk alleen maar (warm) water, thee en maximaal 2 kopjes koffie per dag (zie toelichting hieronder). De evt. extra drankjes of bijzonderheden staan wel op de foto!


(De GROEN onderstreepte woorden, zijn aan te klikken en bevatten een directe link naar een recept of product!)