Zomers taartje in een glaasje! (Glutenvrij/Exorfinevrij)
Zomers taartje in een glaasje & dan als ontbijt, dat wil je echt geloof ons! Wij eten vaak lekkere ontbijtjes, maar dit was wel écht een toppertje & als je kijkt naar de ingrediënten helemaal!
—> Glutenvrij
—> Vegan
—> Exorfinevrij
—> Vezelrijk
—> Koolhydraatarm
Ingrediënten (voor 2 pers/2 ontbijtjes):
Beker kokosyoghurt (zonder toegevoegde suikers)
3 theelepels bio chiazaad
Frambozen (bio)
Rasp van 1/2 bio citroen
1 eetlepel sweet cacaonibs
1/2 eetlepel kokosvezels
(Tip: Alle dikgedrukte, groen onderstreepte producten zijn direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop)
Bereiding:
- Maak de avond voor je dit wil eten de chiapudding door de kokosyoghurt + de chiazaden goed te mengen, zet dit daarna weer in de koelkast
- Start ‘s morgens met ‘t raspen van de citroen
- Pak een mooi glas & verkruimel de reep onderin ‘t glas
- Schep de chiapudding over de ‘cake-laag’
- Top af met frambozen, kokosvezels, cacaonibs en de rasp van de citroen
- Eet direct of laat even staan, beide is lekker!
Tip: dit is ook heerlijk als toetje maar wel wat machtig, verdeel dan de ingrediënten over 4 personen of halveer de ingrediënten als je ‘t met z’n 2-en eet..
Comments