top of page

What I eat in 4 days.. Foodblog!

In de stories op Instagram en Facebook, post ik heel vaak dingetjes die ik eet, gewoon ter inspiratie, of om jullie even jaloers te maken uiteraard.. ;-) Steeds vaker krijg ik 't verzoek, of ik eens wil delen wat ik eet op een dag. De vakantie leek mij een uitgelezen moment om dat eens bij te houden! Ik heb er 4 dagen van gemaakt, omdat 't zo verschilt wanneer en hoeveel ik eet.. Ik luister namelijk echt naar signalen wanneer mijn lichaam trek heeft en als ik ga sporten, eet ik pas daarna..


Kijken jullie mee?


(Disclaimer: neem mijn eetpatroon niet klakkeloos over, ieder mens is anders en ieder lichaam heeft andere behoeften! Ik heb zomaar 4 dagen genomen, waarvan 1 dag zelfs buitenshuis was (dierentuin), dus ik heb wel eens gezonder gegeten (lees; meer groenten). Op vrijwel op alle 4 de dagen heb ik veel bewogen/gesport. Deze dagen weerspiegelen echt niet een 'optimaal gezonde lifestyle', maar kunnen je wellicht wel op ideeën brengen!)


Voor de food-foto's komen: Mijn drinken heb ik eigenlijk niet op de foto gezet. Ik drink eigenlijk alleen maar (warm) water, thee en maximaal 1 cafeïne vrije koffie per dag. De extra drankjes staan wel op de foto!


--> Elke ochtend begin ik met een groot glas lauwwarm-water en daarna een glas lauwwarm-water met een 1/2 uitgeperste citroen en gembersap* een aantal keren per week voeg ik hier nog primal goddess collageen* aan toe:


Zondag:

- Ontbijt (na sporten) = smoothie van oa blauwe bes/framboos (diepvries), avocado, kokosmelk en Sunwarrior Snicker-doodle*

- Lunch = rauwkostsalade met gerookte zalm en wat cashewnoten en zonnebloempitten

- Tussendoor = Nucao-reep*

- Avondeten = linzenpasta met een vegetarische bolognese-saus (vega-gehakt zonder soja) gemaakt door de husband (ga hem vragen 't recept een keer uit te werken, want dit is toch lekker mensen, staan hier altijd bakjes in de vriezer) met basilicum uit eigen moestuintje


Maandag (dagje dierentuin):

- Voor we dierentuin ingaan, haalt Jan heet water voor mij bij de BK, ik voeg een eigen bakje Keto-coffee* toe

- Ontbijt (bij aankomst in de dierentuin) = bananenbrood (gv/lv recept), hiervan at ik er als ontbijt 2 en als lunch ook 2

- Tussendoor = fruit met paranoten, 's middags gv/lv/geraffineerd suikervrije koekjes met hazelnoot en rozijnen van Terrasana* en eind van de middag nog een vegan ijsje van Solero (aanrader!)

- Avondeten = patat met mayo en curry + 2 vega frikandellen uit de Airfryer


Dinsdag:

- Ontbijt/lunch (laat klaar met sporten/douchen) = smoothiebowl van oa 2 grote handen veldsla, mango (diepvries), 1/2 avocado, 3/4 appel, maca-poeder*, pompoenpitten, scoop Sunwarrior Snicker doodle* + toppings (na smoothiebowl stukje 85% chocolade, staat niet op de foto)

- Tussendoor = thuis een kiwi gold + onderweg bij speeltuintje een nucao-reep*

- Avondeten = Gv/lv pizzabodem met een sausje van tomatenpuree + olijfolie* + italiaanse kruiden* met veeeeel groenten (prei/courgette/paprika/wortel/shii-takes/olijven) en vegan kaas van Violife


Woensdag:

- Ontbijt = kokosyoghurt met gebakken appeltjes (2 appels) in kokosolie* met Ceylon kaneel* en wat noten

- Tijdens 'lunchtijd' nog geen trek, dus neem ik een cacao magic* met kokosmelk*

- Tussendoor = als tussendoortje neem ik 4 kikkererwtenwafels* met kerrie-spread (vegan)

- Avondeten = groene soep (broccoli/courgette/prei/knoflook/kruiden/kokosmelk) met gerookte zalm en dille uit eigen moestuintje

- Late night snack = bakje doppinda's


Vinden jullie 't leuk om dit te lezen en zien? Vaker zo'n blogje maken?


(Producten met een * zijn verkrijgbaar in onze webshop!)


Comments


Populairste blogs
Eerder geplaatst
Volg Pure Generaties
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page