What I eat in 4 days.. Foodblog!

In de stories op Instagram en Facebook, post ik heel vaak dingetjes die ik eet, gewoon ter inspiratie, of om jullie even jaloers te maken uiteraard.. ;-) Steeds vaker krijg ik 't verzoek, of ik eens wil delen wat ik eet op een dag. De vakantie leek mij een uitgelezen moment om dat eens bij te houden! Ik heb er 4 dagen van gemaakt, omdat 't zo verschilt wanneer en hoeveel ik eet.. Ik luister namelijk echt naar signalen wanneer mijn lichaam trek heeft en als ik ga sporten, eet ik pas daarna..


Kijken jullie mee?


(Disclaimer: neem mijn eetpatroon niet klakkeloos over, ieder mens is anders en ieder lichaam heeft andere behoeften! Ik heb zomaar 4 dagen genomen, waarvan 1 dag zelfs buitenshuis was (dierentuin), dus ik heb wel eens gezonder gegeten (lees; meer groenten). Op vr