top of page

Variatie-recept: appel-kaneel-pecan taartje! (reepjes) (glutenvrij/lactosevrij)


Wat is ‘t toch een veelzijdige bakmix van Leev/Oh My Pie, de mix voor choco-muffins. Deze keer liet ik de chocolade achterwege en voegde er wat andere ingrediënten aan toe.

Een heerlijk taartje wat je kunt eten tijdens een feestelijk momentje, óf gewoon als ontbijt.

Bak je er muffins, of zoals ik deed reepjes van, dan zijn ze weer heel erg geschikt voor mee naar school of ‘t werk!

Ingrediënten (volg de ingrediënten op de verpakking, laat de chocolade achterwege):

- 1 biologische appel geschild en in kleine stukjes gesneden

- 1 volle theelepel ceylon kaneel

- handvol pecannoten in stukjes

- klein kneepje Syrup Gold

Volg de werkwijze op de verpakking van de mix, de reepjes zijn smal en deed ik 25 minuten in de oven.

Het taartje is iets groter als een muffin en deed ik 35 minuten in de oven.

Tips:


- vries wat reepjes/muffins in voor in de lunch-trommel

- varieer met noten die jij lekker vindt


Tip: de groen onderstreepte producten zijn direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop!

コメント


Populairste blogs
Eerder geplaatst
Volg Pure Generaties
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page