Porridge-bowl met gekarameliseerde peer + vijgen (Glutenvrij/Exorfinevrij)
We konden ‘t niet laten om een ontzettend lekker herfstig receptje te bedenken met ‘onze’ nieuwe vijgen-jam, een echte herfst-vrucht!
Vijgen: vezelrijk/bomvol vit/min waaronder B6 + B11 + C + Kalium
Ons advies: Vooral lekker snel maken deze bowl & van genieten!
—> Glutenvrij
—> Vegan
—> Hormoonproof
—> Exorfinevrij
Ingrediënten:
- Bio peer
- Kokosolie (voor bakken)
- 1/2 theelepel Ceylon kaneel
- Scheutje Soof wortel/gember/appel
- Stukjes vijgenbrood of dadels
(De groen onderstreepte producten zijn door aan te klikken direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop!)
Benodigdheden:
koekenpan
steelpannetje
Bereidingswijze:
Bak de peer op een lage (!) warmtebron in blokjes in een beetje kokosolie, voeg op ‘t laatst de kaneel toe & ‘blus’ af met een klein scheutje Soof, laat dit lekker even sudderen zodat de smaken er goed intrekken. Verwarm de kokosmelk en maak de porridge zoals aangegeven op de verpakking. Pak een mooi schaaltje en maak je ontbijtje mooi op met de porridge, jam, peer en toppings van pompoenpitten & stukjes vijgenbrood of dadels!
Commentaires