Omelet-wrap! (Glutenvrij/Exorfinevrij/Hormoonproof/Koolhydraatarm)


Makkelijke recepten, er is veel vraag naar, want soms is de inspiratie bij jezelf even ver te zoeken toch?? Dit is een succes-lunch bij Pure Generaties én geschikt voor (vrijwel) iedereen! Uiteraard ook erg geschikt als warm ontbijt..


- Glutenvrij

- Lactosevrij

- Exorfinevrij

- Hormoonproof

- Koolhydraatarm


Ingrediënten (1 pers.):


- 2 bio eitjes

- 1/2 zak wokgroenten

- Extra vierge kokosolie om in te bakken

- Tomatenketchup suikervrij van Illie Billie/Verstegen

- Italiaanse bio kruiden (ruim!)

- Herbamare kruidenzout

- Scheutje extra vierge olijfolie


(De groen onderstreepte producten zijn door aan te klikken direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop!)


Aan de slag:


- Klop de eitjes op en bak in een beetje gesmolten kokosolie een dunne omelet in een koekenpan

- Roerbak in een beetje extra vierge kokosolie de wokgroenten

- Maak een sausje van tomatenketchup, olijfolie, Italiaanse kruiden (ruim!) en kruidenzout

- Smeer ‘t sausje op de omelet, vul met de groenten en vouw dubbel


Geniet ervan!


Tip: erg veel trek; maak de omelet met 3 eitjes of maak er een simpele salade bij!