Choco-treat! (glutenvrij/vegan/exorfinevrij)
Herfstreceptjes er wordt specifiek naar gevraagd & dat snappen wij! Wat dachten jullie van een extra lekker choco-havermoutje?
--> Glutenvrij
--> Melkeiwitvrij/Vegan
--> Hormoonproof
--> Exorfinevrij
Wat heb je nodig (1 pers):
+/- 35 gr bio havermout (de lekkerste is die van de Zenderense Es!
+/- 200 ml kokosdrink/melk
1/2 theelepel Ceylon kaneel
1 theelepel (vol!) extra vierge bio kokosolie
1 theelepel (vol!) bio hennepzaad
bijna leeg potje (moet nog wel klein beetje chocopasta in zitten hè!) ‘Choco hazelnut dark’ Terrasana
1 mandarijn (rest vd partjes eet je onder ‘t maken op!)
paar crispy choco-hartjes van Biovegan ter versiering
1 theelepel bio kokosvezels ter versiering
(Tip: Alle dikgedrukte, groen onderstreepte producten zijn direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop)
Bereiding:
- Maak van de havermout + kokosmelk een lekker havermoutje & laat dit even een paar minuutjes pruttelen
- Zet je warmtebron laag & roer de kaneel + hennepzaad + kokosolie door de havermout
- Schil de mandarijn
- Doe de havermout in ‘t potje & top af met de mandarijn + kokosvezels + crispy choco hartjes
Comments