Bananencake met chocolade-twist! (glutenvrij/geraffineerd suikervrij/exorfinevrij)



Bananencake met chocolade-twist!


- Glutenvrij

- Exorfinevrij

- Geraffineerd suikervrij


Ingrediënten:


- 3 biologische bananen

- 3 biologische eieren

- 3 grote medjool dadels

- 150 gram amandelmeel

- 2 theelepels wijnsteenbakpoeder

- 30 gram kokosvezels

- 1/2 theelepel Keltisch zeezout

- 1,5 theelepel koekkruiden

- Chocolade-hazelnoot-pasta van Terrasana *

(Groen onderstreepte zijn door aan te klikken direct bestelbaar in onze webshop!) Bereiding:

- Verwarm de oven voor op 170 graden - Pureer de bananen en dadels (keukenmachine) tot je een gladde substantie hebt - Klop de eieren op, voeg daarna ‘t meel, bakpoeder, kokosvezels, koekkruiden en zout toe en meng dit goed door elkaar - Giet de helft van ‘t mengsel in een vorm, daar bovenop doe je zoveel chocoladepasta als je wenst, daarna de andere helft van ‘t beslag en bak de cake in +/- 40 min af, laat afkoelen id vorm


Populairste blogs