Bananencake met chocolade-twist! (glutenvrij/geraffineerd suikervrij/exorfinevrij)
Bananencake met chocolade-twist!
- Glutenvrij
- Exorfinevrij
- Geraffineerd suikervrij
Ingrediënten:
- 3 biologische bananen
- 3 biologische eieren
- 3 grote medjool dadels
- 150 gram amandelmeel
- 2 theelepels wijnsteenbakpoeder
- 30 gram kokosvezels
- 1/2 theelepel Keltisch zeezout
- 1,5 theelepel koekkruiden
- Chocolade-hazelnoot-pasta van Terrasana *
(Groen onderstreepte zijn door aan te klikken direct bestelbaar in onze webshop!) Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 170 graden - Pureer de bananen en dadels (keukenmachine) tot je een gladde substantie hebt - Klop de eieren op, voeg daarna ‘t meel, bakpoeder, kokosvezels, koekkruiden en zout toe en meng dit goed door elkaar - Giet de helft van ‘t mengsel in een vorm, daar bovenop doe je zoveel chocoladepasta als je wenst, daarna de andere helft van ‘t beslag en bak de cake in +/- 40 min af, laat afkoelen id vorm
Comments