top of page

We care en daarom New Care


Herkennen jullie dat, dat je ergens zooooo enthousiast over bent, dat je ’t aan iedereen wilt vertellen en vooral dat je het dan met iedereen wilt delen?

Nou, dat zijn wij inmiddels al een hele tijd over een nieuwe supplementenlijn, die zo mega-goed bij ons past.

Dit is verre van toeval, in hoeverre we daar al in geloofden.. ;-)

In tijden waarin je niet actief opzoek bent en alles gewoon lekker loopt, is ’t altijd weer zo mooi als iets je helemaal wakker schud en dat deed de New Care bij ons!

Eerst lieten wij ons al enthousiast verrassen door de werking, maar daarna ook door de uitstraling.

Uiteraard probeerden we een aantal supplementen zelf enige tijd uit.

Verrast door de ingrediënten en vooral, welke ingrediënten er niet inzitten.

Maar sinds enkele weken zijn we ook in close contact met de organisatie achter New Care. Wat een bijzonder bedrijf en bijzondere mensen zijn dat!

Nog nooit maakten wij mee dat een contact met een leverancier zo gemakkelijk verloopt.

Wat is het laagdrempelig, wat denken ze mee en vooral wat voor kwaliteit en extra service bieden ze bij hun hoog-kwalitatieve producten, echt een compleet plaatje!

In deze blog vertellen we jullie graag wat meer over waarom de producten van New Care zo speciaal zijn, wat ze onderscheid van andere natuurlijke suppletie...wat we (in eerste instantie) hebben opgenomen in ons assortiment en waarom een suppletie-lijn opnemen in ons assortiment nu al de beste stap ever is..

Waarom een aparte lijn met suppletie bij Pure Generaties:

Deze vraag kunnen we vanuit twee kanten beantwoorden, in eerste instantie besloten we (Daphne) deze suppletie-lijn toe te voegen aan haar praktijk voor Orthomoleculaire voeding.

Daphne is hier in eerste instantie jaren geleden niet mee gestart, omdat ze altijd in haar achterhoofd hield dat zij er zelf niet van houdt als je het gevoel krijgt dat je suppletie moet afnemen tijdens een consult.

Echter heel vaak ontkwam zij er niet aan om bij mensen naast een voedingsplan en lifestyle-adviezen, ook suppletie te adviseren ivm bepaalde klachten of tekorten (ook vooral bij kinderen, aanstaande moeders en moeders).

Uiteraard konden mensen wanneer ze hier zelf om vroegen dit bij haar bestellen, ze maakte dan een keus uit op dat moment de beste natuurlijke suppletie die zij kon bestellen.

Deze vraag kwam echter steeds vaker.

Maar zij voelde / wij voelden niet de behoefte ons te verbinden aan de merken die wij overigens zelf tot een aantal maanden terug ook gebruikten.

Ook vanuit de website/webshop en vanuit de workshops die wij geven, kregen we steeds vaker vragen over suppletie, omdat mensen graag willen weten wat wij ’t beste vinden en het liefst dit ook bij ons bestellen.

Dit speelde dus al een tijdje en zoals we hierboven beschreven kwam daar ‘ineens’ New Care op ons pad!

We lazen ons in, verdiepten ons in ’t bedrijf, gebruikten meerdere supplementen zelf (ook Kick hielp hierbij) en na enige tijd wisten we ’t zeker, we wilden graag een afspraak met dit bedrijf!

Daphne: “Ik geef orthomoleculaire voedingsadviezen (gevoed worden tot in elke cel) en toch red ik het daar niet altijd mee. Er zijn vaak tekorten in ons lichaam. De stress, de vervuiling, de kant en klaar voeding, verzuring…we moeten het allemaal maar kunnen verwerken. Ons lichaam wil alleen maar gezond zijn en gebruikt en verbruikt de vitaminen en mineralen, die we zo hard nodig hebben, om ons zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daardoor ontstaan er ergens anders tekorten/overschotten/ klachten. We kunnen er niet omheen, we hebben gewoon aanvulling nodig, maar dan wel op de meest zuivere manier. Er is veel goede suppletie te verkrijgen maar ik ben helemaal fan van New Care”

Wat onderscheid New Care van andere merken in natuurlijke suppletie:

 • Geproduceerd voor de Nederlandse markt; in de samenstelling is rekening gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en ’t voedings- en leefpatroon. Wat je niet tekort komt hoef je niet in te nemen!

 • Ipv ADH- ODH’s; in Nederland wordt voor voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen uitgegaan van een Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH), echter kunnen er situaties zijn (die vaker voorkomen dan men wellicht denkt), zoals een drukke periode, intensief sporten of een zwangerschap, waarin je meer voedingsstoffen gebruikt. Dan kan de ADH tekort schieten. Om ook in deze situaties goed te kunnen blijven presteren, gaat New Care in hun producten uit van Optimale Doseer Hoeveelheden (ODH). Dit zijn hogere doseringen om optimaal te voorzien in tijdens alle situaties die ’t leven voordoet. Stapeling in ‘t lichaam kan bij deze natuurlijke suppletie niet doordat ’t lichaam alleen gebruikt wat ’t nodig heeft en de rest afvloeit als een lichaamseigen stof.

 • Breed assortiment; voor elke categorie mensen heeft New Care geschikte én passende suppletie; van baby (zelfs al voor geboorte!) tot kind, tot (aanstaande)moeder, tot oudere tot topsporter!

 • Natuurlijk, geen toevoegingen; Suppletie van New Care bevat geen; suiker, gluten, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen! Wanneer er bijvoorbeeld wel een natuurlijke smaakstof aan een product is toegevoegd, bijvoorbeeld de kinder-omega, dan wordt dit duidelijk op de verpakking vermeldt.

 • Korte lijnen, lage prijzen; Omdat New Care zoals gezegd een Nederlands product is en geen ellenlange reizen hoeft te maken via vele kanalen om bij de consument te komen, kunnen de prijzen laag worden gehouden. Zeker de al ervaren gebruiker van natuurlijke suppletie zal positief verrast worden door de prijzen, die bijna gelijk liggen aan drogisterij-prijzen! Echter laat dit geen vergissing zijn voor de extreem hoge kwaliteit en hoeveelheid van de inhoudsstoffen van deze suppletie!

Assortiment Pure Generaties:

We hebben na diverse gesprekken besloten om een start te maken met een aantal producten, uiteraard is alles te bestellen en gaan we ons assortiment de komende maanden uitbreiden naar jullie wens.

(inmiddels zijn alle supplementen via ons te bestellen, wil je weten welke er zijn, vraag dan een gratis informatieboekje bij ons aan door hier te klikken)

Informatiefolders(boekjes):

New Care leverede ons werkelijk prachtige en zeer inhoudelijke boekjes met de volgende titels, heb je interesse om een bepaald boekje te ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

 • Natuurlijk opgroeien

 • Kinderkwaaltjes

 • Zwanger worden/zwanger zijn

 • Zwangerschapsprotocollen bij meest voorkomende ongemakken

 • Topsport; voeding en suppletie

 • Blessure protocollen

 • Vitaal ouder worden

 • Algemene gezondheid/ voedingsadviezen

Mensen die ons al langer volgen weten hoe leergierig wij beiden zijn en graag workshops en opleidingsdagen volgen om ons nog meer te specialiseren.

New Care biedt ons ook opleidingsdagen aan waar wij ons uiteraard al voor op hebben gegeven.

Tijdens deze opleidingsdagen bieden ze (met behulp van professionals) verdieping aan op verschillende gebieden en leer je daarbij de suppletie van New Care zo goed mogelijk in te zetten.

De opleidingsdagen die wij dit jaar nog gaan volgen gaan over ‘hart en bloedvaten’ en de andere specifiek over ‘kinderen’, echt iets om ons op te verheugen.

Ook brengen wij in september een bezoek aan ’t hoofdkantoor van New Care en bezoeken wij samen met hen de fabriek waar de supplementen gemaakt worden in Antwerpen!

Uiteraard gaan wij al deze info via verschillende kanalen met jullie delen.

We hopen dat jullie inmiddels nieuwsgierig geworden zijn naar de producten, hebben jullie nav deze blog nog vragen, neem dan vooral contact met één van ons op, dat kan via ’t contactformulier op onze website, een pb’tje via Facebook of mail naar daphne@puregeneraties.nl

Inmiddels mag Daphne zich sinds september 2017 New Care professional noemen waarvoor ze een eindexamencertificaat heeft ontvangen en mogen wij ons beide suppletie-adviseur noemen en gaan we door met het bijscholen, meerdere keren per jaar!

Populairste blogs
Eerder geplaatst
Volg Pure Generaties
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Instagram Icon
bottom of page