Zomers taartje in een glaasje! (Glutenvrij/Exorfinevrij)

Bijgewerkt: apr 10

Zomers taartje in een glaasje & dan als ontbijt, dat wil je echt geloof ons! Wij eten vaak lekkere ontbijtjes, maar dit was wel écht een toppertje & als je kijkt naar de ingrediënten helemaal!

—> Glutenvrij

—> Vegan

—> Exorfinevrij

—> Vezelrijk

—> Koolhydraatarm

Ingrediënten (voor 2 pers/2 ontbijtjes):

2 Good to go keto repen smaak raspberry/lemon

Beker kokosyoghurt (zonder toegevoegde suikers)

3 theelepels bio chiazaad

Frambozen (bio)

Rasp van 1/2 bio citroen

1 eetlepel sweet cacaonibs

1/2 eetlepel kokosvezels

(Tip: Alle dikgedrukte, groen onderstreepte producten zijn direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop)

Bereiding:

- Maak de avond voor je dit wil eten de chiapudding door de kokosyoghurt + de chiazaden goed te mengen, zet dit daarna weer in de koelkast

- Start ‘s morgens met ‘t raspen van de citroen

- Pak een mooi glas & verkruimel de reep onderin ‘t glas

- Schep de chiapudding over de ‘cake-laag’

- Top af met frambozen, kokosvezels, cacaonibs en de rasp van de citroen

- Eet direct of laat even staan, beide is lekker!

Tip: dit is ook heerlijk als toetje maar wel wat machtig, verdeel dan de ingrediënten over 4 personen of halveer de ingrediënten als je ‘t met z’n 2-en eet..

    0