Voor álle recepten

klik op "recepten" hieronder

Aanbevolen blogs

23.4.2019

Eigenlijk is dit zooooo'n simpel receptje, dat ik er eerst gewoon niet aan dacht om 'm voor jullie op te schrijven, maar ineens bedacht ik mij dat elk begin lastig is en dit toch fijne inspiratie kan zijn voor iemand die net begint te koken zonder 'pakjes en zakjes'.

Weet je, mensen denken vaak veel te ingewikkeld als ze van mij horen dat ik (bijna) altijd kook zonder kant en klare saus-mixen.

Ze denken vaak dat je uren in de keuken staat en dat 't eten erg flauw is van...

17.4.2019

Pasen is tegenwoordig net als Kerst een feest wat grotendeels draait om lekker en gezellig eten.

Daar kun je bijna niet omheen, want of 't nou de zoete lekkernijen zijn of de uitgebreide brunch of lunch bij familie, 't is toch een onderdeel van de feestdagen!

In deze blog willen we jullie wat handvatten geven hoe je je gezonde lifestyle niet helemaal los hoeft te laten tijdens de feestdagen en toch kunt genieten van 't eten en de gezelligheid die met eten gepaard gaat.

Al...

8.4.2019

Tja waar zullen we beginnen met 't introduceren van dit nieuwe receptje; je kunt 't eten als ontbijtje (handig in 't voren te maken, dus alleen 's morgens even uit de vriezer halen), als snack (lekker fris!) of als ijsje (voor kids, zie voorbeeld met ingevroren stokje). Je kunt 'm direct opeten (likken) of eventjes een beetje op kamertemperatuur laten komen alvorens te eten. Zo lekker de combinatie van fris fruit en yoghurt met 't geroosterde en zoutige van de boekweit-g...

Please reload

Pink-oats-bowl!

04.12.2019

1/10
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 by PURE GENERATIES

PRIVACYVERKLARING!

 

 

PURE GENERATIES:

 

Kim Moorman

Daphne van Wietmarschen

(06-42269404)

Gerst 6

7623 HJ Borne