Voor álle recepten

klik op "recepten" hieronder

Aanbevolen blogs

22.1.2018

Afgelopen Kerst gunden wij onszelf eindelijk een wafel-ijzer. Deze stond al heel lang op ons wensen-lijstje.

Eigenlijk onnodig om ermee tot Kerst te wachten hoor, want er komen geregeld leuke aanbiedingen voorbij bij supermarkten en drogisterijen waar ze voor rond de €15 te koop zijn! Folders in de gaten houden dus..

Al snel begon ik te experimenteren met receptjes, allemaal lekker, maar ik wou graag een verantwoorde wafel bakken, die je bij wijze van elke dag kan nemen al...

8.1.2018

Iedereen kent wel iemand die zijn of haar kindje draagt in een draagdoek of draagzak, soms wordt dit afgedaan als ‘een beetje alternatief’ of ‘daar heb je weer van die bewuste (groene) ouders’, maar weten jullie welke voordelen er zitten aan ’t dragen? Ik verdiepte mij er al een aantal jaren geleden in en deel dit graag in deze blog met jullie.

Zelf heb ik Kick (3 jaar) gedragen vanaf dat hij geboren is tot zeker 1,5 jaar en daarna (en nog steeds) gebruik ik een draagdoek...

4.1.2018

Er staat al een meeeeeega-lekker recept voor bananencake op onze website (klik hier) maar soms wil je lekker wat afwisselen toch? Dus bedacht ik (Kim) een nieuw recept voor een lekkere bananencake, ook deze is glutenvrij en suikervrij, dus geniet er lekker op elk moment van zouden wij zeggen!

 Benodigdheden:
 - Oven
 - Cakevorm
 - Grote mengkom
 - Garde
 - Staafmixer of keukenmachine

 Ingrediënten:
 - 3 biologische bananen
 - 3 biologische of rondeel eieren
 - ongeveer 75...

Please reload

Pink-oats-bowl!

04.12.2019

1/10
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 by PURE GENERATIES

PRIVACYVERKLARING!

 

 

PURE GENERATIES:

 

Kim Moorman

Daphne van Wietmarschen

(06-42269404)

Gerst 6

7623 HJ Borne