Voor álle recepten

klik op "recepten" hieronder

Aanbevolen blogs

11.10.2016

Toen wij er achter kwamen dat de meeste tampons, maandverband en inlegkruisjes synthetische stoffen bevatten en meer dan dat, schrokken we.

Hier moeten we iets mee doen, zeiden Kim en ik tegen elkaar. Niet dat ik er nog gebruik van hoef te maken, maar dat doet er niet toe als je je ook verantwoordelijk voelt voor de gezondheid van anderen!

Het gebruik van een tampon is handig: het is klein, makkelijk mee te nemen en voel je niet zitten. Daarnaast worden vervelende geu...

8.10.2016

Wij (Daphne en Kim) zijn in huis niet de enigen die met gezond eten bezig zijn, gelukkig doen de mannen (meestal) lekker mee!

Jan (van Kim) vindt 't nog wel eens jammer om bepaalde lekkere ongezonde snacks te laten staan, dus steeds vaker verbouwen wij recepten tot ons eigen gezonde recept, zodat je er zonder schuldgevoel toch van kan genieten! Ditzelfde geldt trouwens ook voor de andere Jan (van Daphne)!

Het initiatief voor dit recept kwam geheel van Jan (van Kim) zelf &...

7.10.2016

Marine Phytoplankton – een zwavelrijke bron van energie!! 

Marine phytoplankton, ook wel gewoon bekend als plankton, is net als chlorella en spirulina een eencellige algensoort. Marine phytoplankton is echter een zoutwater alg in tegenstelling tot beide hiervoor genoemde algensoorten. Marine phytoplankton wordt beschouwd als de absolute oerbron van voedsel binnen de raw food en superfood wereld. Dit wordt tevens bevestigd door de moderne wetenschap door bijvoorbeeld Jaque...

Please reload

Pink-oats-bowl!

04.12.2019

1/10
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 by PURE GENERATIES

PRIVACYVERKLARING!

 

 

PURE GENERATIES:

 

Kim Moorman

Daphne van Wietmarschen

(06-42269404)

Gerst 6

7623 HJ Borne