• Kim!

Winter-smoothie!


Tijdens de feest(eet)dagen weet je dat je naast wellicht niet allemaal gezond, ook vooral teveel gaat eten, iig dat is wel onze ervaring.

Om de dag nou verantwoord te beginnen en je spijsvertering een rustige start te gunnen, is deze christmas-smoothie echt een aanrader!

Door 't gebruik van lekker verwarmende kruiden, krijg je wel echt een kerst(winter)gevoel, dus geen straf om dit te nemen ipv een minder gezond/ongezond kerstontbijt! De vetten (avocado en eventueel nog een extra scheutje extra vierge olijfolie) zorgen ervoor dat de (fruit)suikers geen piek in je bloedsuikerspiegel teweegbrengen (waardoor oa later op de dag meer trek), maar deze langzaam gedurende de dag worden afgegeven aan je lichaam. Benodigdheden: - Blender (of staafmixer)

Ingrediënten: - Amandel/hazelnootmelk of amandelmelk - Rijpe peer - 1/2 avocado - 2 dadels - 1/2 banaan - Snufje kruidnagelpoeder - 1/2 theelepel Ceylon kaneel - 1 theelepel Chaikruiden (of zelf een mix maken van; kaneel/kardamom/gember/steranijs/kruidnagel/zwarte peper/vanille) (Ik kocht 'm bij Ekoplaza van 't merk Cook)

Doe alle ingrediënten in een blender en vul tot 3/4 van je fruit etc aan met de plantaardige melk. Even goed laten mixen en klaar is je smoothie!

#christmassmoothie #avocado #kerstgevoel #gezondkerstontbijt #healthybreakfast #dadels

155 keer bekeken
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 by PURE GENERATIES

PRIVACYVERKLARING!

 

 

PURE GENERATIES:

 

Kim Moorman

Daphne van Wietmarschen

(06-42269404)

Gerst 6

7623 HJ Borne