Verrassing in een potje! (Glutenvrij/Vegan/Exorfinevrij)

Bijgewerkt: apr 17

De behoefte naar MAKKELIJKE RECEPTJES (van wat wij zoal eten) is groot, dus we gaan dit wat meer delen de komende tijd!

Afgelopen Donderdag was dit ons ontbijt, maar voor we verder gaan, please laat weg of je dit een ontbijt of een lunch vindt, want ‘t is eten en dat kan op ‘t moment dat jouw lichaam daar om vraagt, hoe laat ‘t ook is!


 
Glutenvrij/Vegan/Exorfinevrij


 
Ingrediënten:

- Kokosyoghurt

- Diepvries kersen

- Scheutje Soof (wij kozen voor blauwe bes)

- mix van noten, wij kozen walnoten en paranoten

-sweet cacao-nibs

- hennepzaad

- kokosvezels

- optioneel: dadelreepje (in stukjes)

(De groen onderstreepte producten zijn door aan te klikken direct bestelbaar in onze webshop)


 
Hoe tover je dit in een glaasje:

- doe de diepvrieskersen in een pannetje met een scheutje soof en laat dit kort (5 min) even zachtjes pruttelen

- schep de kokosyoghurt in een bakje/potje/glaasje

- schep de warme kersen erop

- maak af met alle toppings (noten/hennepzaad/kokosvezels/sweet cacao nibs)


 
Geniet ervan; dit is simpel maar hemels!

    1