Een eiersalade, maar dan nóg voedzamer en in een handomdraai gemaakt, dan kijk je nu bij 't juiste recept! Simpel, maar elke keer weer enorm genieten..
Ingrediënten (portie voor 2 personen):
- 2 gekookte bio eieren
- 1/2 rijpe avocado
- scheutje extra vierge olijfolie
- scheutje pompoen-ketchup (of gewone suikervrije ketchup bijv. Illie-Billie van Verstegen)
- verse of gedroogde bieslook als garnering
Werkwijze:
Prak de eitjes op een bord of in een bakje, prak vervolgens de avocado erdoor. Roer vervolgens de olijfolie, de pompoen-ketchup en voeg op 't laatst de kruiden toe. Proef goed op hij op smaak is, voeg anders nog iets van 't een of ander toe.
Lekker op een Vegan/Glutenvrije boterham van Living Seedful of op een linzenwafel of kikkererwtenwafel!
Alle groen onderstreepte producten zijn door aan te klikken direct bestelbaar in onze Pure Generaties webshop!