Choco-treat! (glutenvrij/vegan/exorfinevrij)

Herfstreceptjes er wordt specifiek naar gevraagd & dat snappen wij! Wat dachten jullie van een extra lekker choco-havermoutje?

--> Glutenvrij

--> Melkeiwitvrij/Vegan

--> Hormoonproof

--> Exorfinevrij

Wat heb je nodig (1 pers):

+/- 35 gr bio havermout (de lekkerste is die van de Zenderense Es!

+/- 200 ml kokosdrink/melk

1/2 theelepel Ceylon kaneel

1 theelepel (vol!) extra vierge bio kokosolie

1 theelepel (vol!) bio hennepzaad

bijna leeg potje (moet nog wel klein beetje chocopasta in zitten hè!) ‘Choco hazelnut dark’ Terrasana

1 mandarijn (rest vd partjes eet je onder ‘t maken op!)

paar crispy choco-hartjes van Biovegan ter versiering

1 theelepel bio kokosvezels ter versiering

(Tip: Alle dikgedrukte, groen onderstreepte producten zijn direct bestelbaar in de Pure Generaties webshop)

Bereiding:

- Maak van de havermout + kokosmelk een lekker havermoutje & laat dit even een paar minuutjes pruttelen

- Zet je warmtebron laag & roer de kaneel + hennepzaad + kokosolie door de havermout

- Schil de mandarijn

- Doe de havermout in ‘t potje & top af met de mandarijn + kokosvezels + crispy choco hartjes

    0