Donderdag  23 Januari 2020

19.30- 22.30 uur

Lezing:  “Nooit meer op dieet” door Carola van Bemmelen

 

Kulturhus De CoCer

Thijplein 1

Rossum (Ov)

 

Kosten: € 15,= (aan de zaal contant te voldoen)

Ieder jaar op 1 januari gaan we massaal op dieet.
Om er vervolgens na een week alweer de brui aan te geven. Het is zo enorm frustrerend dat je weet wat je moet doen en dat het toch niet lukt. Hierdoor krijg je een hekel aan jezelf en voel je je machteloos. Alsof er iets aan de macht is in jouw leven waar je geen invloed op hebt. En dat klopt.

 

Dat ‘iets’ is je oerbrein. De CEO van je eetgedrag. Je oerbrein bepaalt 99,9% van alles wat je eet.

En dat oerbrein van jou, dat houdt niet van diëten. Sterker nog: het is gemaakt om te eten. Liefst veel en liefst vaak. Liefst ook eten dat veel calorieën bevat. Daarom saboteert het al jouw pogingen om minder en gezonder te eten. Binnen een week. Het ziet er simpelweg het nut niet van in.

 

Nu je dit weet, zul je begrijpen dat diëten geen handige oplossing zijn. Toch blijven we ze maar volgen. Vaak tegen beter weten in. We zijn met z’n allen verslaafd aan diëten, of beter gezegd: aan de boodschap die diëten geven. Namelijk dat je gelukkig kunt worden door jezelf strakke regels op te leggen.

Je hebt geen dieet nodig om gelukkig te worden.

Het enige wat je nodig hebt, is kennis van de werking van je oerbrein. Kennis over hoe je jouw oerbrein kunt managen. En hoe je die kunt omzetten in praktische leefregels waardoor jij eindelijk de baas wordt over je eetgedrag en het gevecht met jezelf stopt.

 

Dat is de missing link die niemand je heeft gegeven. De missing link die er steeds weer voor zorgde dat je je leven lang van het ene dieet naar het andere hopte. En inmiddels waarschijnlijk gefrustreerd en dikker dan ooit rondloopt.

 

Niet zo gek, want deze informatie is nog niet zo lang bekend.

 

Goed nieuws voor jou: op 23 januari a.s. komt Carola van Bemmelen, auteur en eetgedrag expert uitleggen hoe het werkt. Das heel fijn.

Zodra je namelijk begrijpt hoe het oerbrein werkt, kun je voor eens en voor altijd stoppen met diëten. En kun je de brug slaan tussen je kennis en je gedrag.

Want waarschijnlijk weet je prima hoe het moet, maar lukt het gewoon niet om alle kennis om te zetten. Toch?

Carola heeft meer dan 100.000 boeken verkocht over voeding en gezondheid en heeft al haar kennis over ons eetgedrag nu gebundeld in de Eetgeluk Universiteit.

Een baanbrekend mindset-programma waarin ze je stap voor stap leert hoe je kunt gaan eten volgens de spelregels van het oerbrein.

De Eetgeluk Universiteit helpt je om de kloof tussen weten en doen eindelijk te overbruggen.

Je begrijpt dat je brein gewoon doet waar het voor bedoeld is, en je wordt niet meer boos op jezelf als je daarnaar luistert. Bovendien leer je hoe je kunt samenwerken met je oerbrein.

Dan lukt het wél. Je boekt resultaten.

Dus groeit ook je zelfvertrouwen en word je weer trots op jezelf.

Zodra je op de "verzenden" knop klikt sta je bij ons op de lijst en gaan wij ervan uit je 23 januari 2020 te mogen ontmoeten. 

(ben je deze datum onverhoopt tóch verhindert laat ons dat dan via een mail naar lezingen@puregeneraties.nl even weten)

 RESERVEREN: 
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 by PURE GENERATIES

PRIVACYVERKLARING!

 

 

PURE GENERATIES:

 

Kim Moorman

Daphne van Wietmarschen

(06-42269404)

Gerst 6

7623 HJ Borne